CAT -- CAST
Marta Etura a "Return"

Durada: En funció de l'espectacle

ABRIL/ Festival Dansat ->Del 23 al 27 abril

23/04 > 21:30h

RETURN
Marta Etura & Chevi Muraday (Losdedae)
Madrid

Marta Etura i Chevi Muraday indaguen en les relacions de parella i les frustracions que s’originen davant les expectatives pròpies i les generades per la societat. El punt de partida seràn les noves formes d’entendre les dificultats de les relacions i el xoc entre la naturalesa pròpia de l’amor i la imatge que la societat en genera.

—–
Direcció artística i coreografia: Chevi Muraday / Intèrprets: Marta Etura, Chevi Muraday / Direcció escènica: David Picazo / Textos: Pablo Messiez / Música original: Ricardo Miluy, Mariano Marín / Espai sonor: Ricardo Miluy-inscene / Durada: 60min


24/04 > 21h
TALLERS LLIURES
Alumnes de l’EESA/CPD
Catalunya

Nit de presentació del treball que fan els joves creadors de Barcelona on es podrà veure la capacitat interpretativa de les noves fornades. Els Tallers Lliures de l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic i del Conservatori Professional de Dansa són un recull de treballs desenvolupats pels propis alumnes.

—–
Durada: 60 min


25/04 > 21h
HNUY ILLA
Cia. Tanttaka/Kukai
País Basc

Un espectacle de dansa i poesia basat en l’univers de Joseba Sarrionandiaen. Un emocionant recorregut pels motius del poeta: amor, erotisme, desamor, presó, exili, somnis o la pròpia escriptura. Tot a partir d’experimentar amb la dansa tradicionals per obrir obre nous camins.

—–
Guió i direcció: Mireia Gabilondo / Coreografia: Jon Maya / Música original: Iñaki Salvador / Veus: Mireia Gabilondo, Asier Hernández, Mikel Laboa, Joseba Sarrionandia, María Berasarte, Mario Barreiros, Ruper Ordorika, Laia Bernués / Ballarins: Jon Maya, Alain Maya, Eneko Gil, Ibon Huarte, Urko Mitxelena, Nerea Vesga, Vanesa Castaño / Durada: 60min


26/04 > 21h
MATERIAL INFLAMABLE
Guillermo Weickert
Andalusia

Un solo coreogràfic que reflexiona sobre el vocabulari i el llenguatge de la dansa. L’autèntic “material” d’aquesta creació és el propi creador i intèrpret: el seu moviment, el seu cos i la relació que estableix amb l’espectador.

—–
Coreografia i interpretació: Guillermo Weickert / Música: Vitor Joaquim / Durada: 60min27/04 (familiar!) > 12h, 17:30h
MINIMÓN
Cia. Nats Nus
Catalunya

Millor Espectacle de primera infància FETEN 2012! A la Lua li agrada descobrir l’univers de fantasia que s’amaga a l’habitació dels nens. Per això, quan ells no hi són, entra a través de l’armari i hi cerca les idees que nens i nenes hi han deixat fluir amb la seva imaginació per construir un món lúdic i ple de màgia.

—–
Autor: Claudia Moreso / Director: Claudia Moreso / Intèrprets: Sarah Anglada / Música: Pascal Comedale, Barbatuques / Il•luminació: Roger Guinot / Durada: 30min


Deixa la teva opinió