CAT -- CAST
SharonLavi
claqué

Preu funció: De 10€ a 15,50€

Durada: 60 min

MAIG// PUNTO Y SEGUIDO 2017 Fragments Reloaded / Sharon Lavi Company & Another Direction Workshop (Israel) ->26, 27 maig Dv i Ds 20.30h

Estrena!

Fragments desfragmenta el codi artístic del creador israelià resident a Barcelona i explora les seves diferents influències rítmiques, tot donant a conèixer un estil de tap dance (claqué) personal, dinàmic i genuí. El treball mostra els fonaments bàsics de la seva trajectòria creativa i cultural.

 

Aquesta nova versió  “Reloaded” posa èmfasi en la seva trobada concreta amb el passat, recreant-se en una col·laboració especial amb la companyia en la que el coreògraf s’havia format a Israel i que recentment ha estat premiada en diferents competicions estatals. La companyia-taller destaca i és coneguda per una llarga trajectòria d’integració del tap dance en l’escena de la dansa contemporània d’Israel.

 

Creada entre Tell Aviv i Barcelona, la companyia Sharon Lavi mescla la música original i versàtil amb un llenguatge coreogràfic innovador i visual. Punto y seguido és el marc en el qual s’estrena anualment el treball processat al laboratori creatiu de la companyia, un projecte de música i dansa basat en la trajectòria personal del seu creador, Sharon Lavi. Un projecte que és claqué, és música, és ritme, és un llenguatge amb estil únic i segell propi.

 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Artística: Sharon Lavi / Coreografia: Sharon Lavi i Mandy Kol /Ballarins: Sharon Lavi, Mandy Kol, Estefanía Porqueras, Isabel Lasa, Linda Maestrini, Alex Dufour, Inbal Gilad, Annalisa Mattioli, Deborah Masaro i Matteo Donelli / Amb la col·laboració especial dels ballarins de Another Direction Workshop (Raanana, Israel) / Luthier Tap Program 2016-2017 / Compañía de Claqué de Coco Comín / Músics: Tato Sassone (percussió), Albert Bolea (veu), Paula Sánchez (violoncel) / Producció tècnica: Evarist Valera (llums), Toni Castaño (so), Joan Terrassa (regidoria) / Companyia Resident a de l’Escola Luthier. 

lg_negro_SHARON

—————————————————————————————————————————————————————-—-

ACTIVITATS PARAL·LELES

>> DV. 26 de maig

L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia després de la funció.

 


Comments are closed.