CAT -- CAST
pinocchio jasmin vardimon
dansa. Quinzena metropolitana

Preu funció: 10,50

Durada: 90 min

PINOCCHIO Jasmin Vardimon Company ->10 i 11 de març 18h

El conte clàssic de Collodi irromp un cop més en escena en una magnífica proposta coreogràfica adreçada al públic familiar, en la qual el protagonista emprendrà un viatge fantàstic per convertir-se en un nen de carn i ossos. Aquest Pinocchio de Jasmin Vardimon combina teatre físic, caracterització, tecnologies innovadores, text i dansa per explorar la idea del que significa ser humà.

Amb sentit de l’humor, escenes poderoses i una observació aguda de la conducta humana, Pinocchio embarcarà el públic en una meravellosa aventura plena dels descobriments atresorats en aquesta faula immortal. Un passeig que sorprendrà i emocionarà grans i petits.

Amb vint anys de trajectòria, Jasmin Vardimon Company ocupa un lloc destacat dins de l’escena britànica de dansa-teatre. El seu estil personal, combinació de paraula, teatre, dansa i tecnologia, compta amb el reconeixement internacional.

{dansa familiar | a partir de 6 anys}

FITXA ARTÍSTICA:

Idea, coreografia i direcció: Jasmin Vardimon
Dramatúrgia: Guy Bar-Amotz
Amb Maria Doulgeri, Emma Farnell-Watson, Estéban Lecoq, David Lloyd, Aoi Nakamura, Uroš Petronijevic, Stefania Sotiropoulou i Alexander Stavropoulos. Una producció de Gulbenkian bOing! Festival, Sadler’s Wells & Kent County Council, amb el suport d’Arts Council England, Ashford Borough Council.


Comments are closed.