CAT -- CAST
La fragilitat dels verbs transitius Roberto G. Alonso
Dansa teatre

Preu funció: 15,50€

Durada: 60 min

NOV// LA FRAGILITAT DELS VERBS TRANSITIUS Cia. Roberto G. Alonso ->16 i 17 novembre Dj. i Dv. 20.30h

El cos, el moviment, la paraula i la dramatúrgia són les eines que fem servir per parlar sobre els prejudicis i l’estigmatització que encara acompanyen les qüestions relacionades amb l’orientació sexual i el gènere. A partir de quatre personatges de diferents edats que han nascut homes però que se senten dona, l’obra transcorre, des d’un punt de vista conceptual, suggerent i poètic, per les seves quatre vivències molt concretes, inspirades en persones reals.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Concepció, creació i coreografia: Roberto G. Alonso / Direcció escènica: José Martret / Dramatúrgia: Carlos Be, Marc Rosich i Helena Tornero / Interpretació: Anita Àstrid, Roberto G. Alonso, Oriol Genís, César López, Hugo Real, Junyi Sun / Interpretació i creació musical: Àlex Rodríguez Flaqué / Espai escènic: Alberto Puraenvidia / Il·luminació: Tony Murchland / So: Roger Blasco / Assistent de coreografia: Cristina Martí / Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona

————————————————————————————————————————————————————————-

ACTIVITATS PARAL·LELES

>> Divendres 17 de novembre

L’ Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia després de la funció conduït per Recomana.cat.


Comments are closed.