CAT -- CAST
Hotel Col·lectiu Escènic Hotel Colectivo Escénico
Dansa contemporània

Preu funció: 15.50€

Durada: 40 min + 25 min

HABITACIÓ 13 I 5,89 A Hotel - col·lectiu escènic ->24 i 25 maig 20.30h

HOTEL és un nou col·lectiu escènic format per una reconeguda generació de joves ballarines de l’Institut del Teatre amb 13 anys d’ofici a les seves esquenes. L’objectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món dels artistes. Per això conviden a artistes de disciplines escèniques a crear i dirigir-les.

L’Hotel ja ha obert les portes als primers hostes. Un és Marie Gyselbrecht, fidel col·laboradora de la companyia belga Peeping Tom que presenta la peça Habitació 13 – Taverne, on proposa una atmosfera de dol, carregada de teatralitat i misteri. L’altre és l’artista Quim Bigas que firma Habitació 5,89 A – Cap Ací, una invitació a repensar la presència del cos com objecte volumètric i vector de força en un espai determinat.

———————————————————

HABITACIÓ 13 – TAVERNE

Hotel Col·lectiu Escènic

Moments de la pèrdua a l’alliberació.
Un indret ple de dones.
Com a visitants, atrets per aquest espai, l’ocupem, encallats i atrapats.
Com a observador, forçat i guiat a servir.
Despertar en un indret desconegut.
Un procés de dol.

Direcció: Marie Gyselbrecht / Creació i interpretació: Inma Asensio, Laia Duran, Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena NogalMúsica: Raphaëlle Latini /Il•luminació: Guillem Gelabert i Victor Cuenca / Acompanyament dramatúrgic: Jordi Oriol /Mirada externa: Clàudia Brufau, Gabriela Carrizo, Frank Chartier i Riikka Laakso

[40 min]

———————————————————

HABITACIÓ 5,89 A – CAP ACÍ

Hotel_CapAcí

Què passaria si poguéssim incorporar les direccions que ens envolten? Direccions enteses com a efectes tàcits i explícits sobre la trajectòria en la que el cos es troba. Existeixen un munt d’efectes que ens direccionen contínuament i ens plantegen noves metes dintre de la trajectòria i inèrcia en la que ja ens trobem. Com entenem les direccions que ens ocupen? Són decisions pròpies o la forma més perversa de contaminació i control? Com es reconeix?

Proposta: Quim Bigas / Amb la col·laboració de: Luca Aimi, Noemí Elías, Guim Espelt, Hervé Guerrisi i Alejo Levis / Amb el suport de: NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya i Sala Hiroshima / Agraïments: Hotel America (Igualada) i Chic & Basic Hotel (Barcelona)

[25 minuts]


Comments are closed.