CAT -- CAST
Hotel Col·lectiu Escènic Hotel Colectivo Escénico
Dansa contemporània

Preu funció: 15.50€

Durada: 45 min

HABITACIÓ 5,89 A Hotel - col·lectiu escènic ->24 i 25 maig 20.30h

HOTEL és un nou col·lectiu escènic format per una reconeguda generació de joves ballarines de l’Institut del Teatre amb més d’una dècada d’ofici a les seves esquenes. L’objectiu del col·lectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. Per això convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

HOTEL ja ha obert les portes als primers hostes. Un d’ells és l’artista Quim Bigas que firma Habitació 5,89 A – Cap Ací, on convida a repensar la presència del cos com objecte volumètric i vector de força en un espai determinat.

———————————————————

HABITACIÓ 5,89 A – CAP ACÍ

Hotel_CapAcí

Què passaria si poguéssim incorporar les direccions que ens envolten? Direccions enteses com a efectes tàcits i explícits sobre la trajectòria en la que el cos es troba. Existeixen un munt d’efectes que ens direccionen contínuament i ens plantegen noves metes dintre de la trajectòria i inèrcia en la que ja ens trobem. Com entenem les direccions que ens ocupen? Són decisions pròpies o la forma més perversa de contaminació i control? Com es reconeix?

Proposta: Quim Bigas / Interpretació:  Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena Nogal

—————————————————————————————————————

Amb la col·laboració de: Luca Aimi, Noemí Elías, Guim Espelt, Hervé Guerrisi i Alejo Levis / Amb el suport de: NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya i Sala Hiroshima / Agraïments: Hotel Amèrica (Igualada) i Chic & Basic Hotel (Barcelona)

[45 minuts]


Comments are closed.