CAT -- CAST
Dansa_familiar

* DANSA EN FAMILIA *

La dansa és també una art per als més petits. Per això  el SAT! Espai Dansat programa espectacles de dansa per a tota la família.
 
Aquí teniu els espectacles programats per aquesta temporada:
 
 
24 SET/ 30 elefants sota un paraigua, Cia. La Petita Malumaluga
30-elefants
 
 
Un vell mariner, fa molts anys, va descobrir, diuen que per primera vegada, una terra inabastable per qualsevol brúixola: el delta dels 30 elefants sota un paraigua. 30 elefants que s’obren pas en els camins enrevessats de la matinada. Moviment, narració i música.
 
dansa familiar {de 1 a 5 anys}
 
 
23 OCT/ Almazuela (sota els llençols), Cia. Roberto G. Alonso
almazuela
 
 
Talment una almazuela (una flassada feta a partir de trossos rectangulars d’altres teixits), aquest espectacle consta de petites escenes que s’entrellacen en un món ple de fantasia. Retalls d’un món oníric que entendreixen i sorprenen al petit espectador.
 
dansa familiar {a partir de 1 any}
 
 
20 NOVEMBRE/ Dins la meva casa infinita, Cia. Larumbe Dansa
dins-la-meva-casa-infinita
 
 
Una nena solitària – una Pippi Längstrump actual – descobreix una casa peculiar: una estructura trapezoïdal on res no existeix però tot és possible i tot pot succeir. Un espectacle sobre el poder il·limitat de la creativitat, extremadament suggeridor, emocionant i estimulant.
 
dansa familiar {a partir de 3 anys}
 
 
18 DESEMBRE/ ALÍCIA, Cia. Thomas Noone Dance
alicia
 
 
Inspirat en algunes escenes de la novel·la de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles, l’espectacle apel·la al poder de la imaginació i la fantasia. La protagonista viatjarà cap a terres de somni amb una maleta plena de sorpreses.
 
dansa familiar {a partir de 5 anys}
 
 
26 FEBRER / LaLolaBalla, Cia. La Mandarina
LaLolaBalla
 
 
La Lola és un personatge virtual que proposa als més petits un viatge pel seu dia a dia tot convidant-los a ballar. L’espectacle permet que alguns dels nens i nenes del públic d’entre 4 i 9 anys surtin a l’escenari a participar en la funció. Esteu a punt?
 
dansa familiar {a partir de 2 anys}
 
 
26 MARÇ / Bombolles de paper, Cia. Múcab Dans
Bombolles-de-paper
 
 
Millor Espectacle Familiar 2014 de la Feria de Teatro de Castilla-León.
Recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de tot tipus: de sabó, de paper, digitals, de globus … Un espectacle màgic i dinàmic on no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabareu participant activament.
 
dansa familiar {a partir de 2 anys}


Comments are closed.