CAT -- CAST
Dancing_partners
Dansa contemporània

Preu funció: 15,50

Durada: 70 min

NOV// Dancing Partners 2 Company Chameleon + Thomas Noone Dance + Norrdans + Spellbound Contemporary Ballet ->20, 21 novembre Dv i Ds 20.30h

Programa compartit. Quatre peces diferents de quatre companyies de dansa europees que participen a la segona edició de Dancing Partners, un projecte d’intercanvi artístic internacional.

 

“Until the end” de Thomas Noone Dance ESTRENA

Una paraula dita, pronunciada sense pensar on acaba. Quines en són les conseqüències? Un petit gest, es multiplica i pren pes, convertint-se en una massa de moviment, en un caos de cosssos. Quina és la primera decisió, el primer pas? I on arribarà? Cap a on volem anar? Podem seguir fins al final?

Direcció i coreografia: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Javier G. Arozena, Alba Barral, Jeronimo Forteza / Música: Miguel Marin (Árbol).

 

“Hands Down” de Company Chamaleon

És la tercera part d’una triologia de peces per a carrer, encàrrec de Greenwich & Docklands Festival Internacional y Dance Manchester.

Amb el disctintiu segell de moviment de Chamaleon, aquest poderós dúo basat en el contact mira com mostrem la nostra força i gestionem la nostra vulnerabilitat.

Coreografia: Anthony Missen / Intèrprets: Anthony Missen i Riccardo Meneghini.

 

“Small Crime ” de Spellbound Contemporary Ballet

Un “Small Crime” succeeix per casualitat i, per desgràcia, sovint necessita ésser emmascarat… El segon crim, que acostuma a arruïnar per complet les nostres vides, és conseqüència directa del primer… Succeeix quan una persona que ha estat rebutjada en un moment de la seva vida busca venjança i es nega a reconèixer a la persona que ocupava els seus pensaments.

Coreografia: Mauro Astolfi / Música: Jonny Greenwood i Nils Frahm / Intèrprets: Maria Cossu i Giovanni La Rocca.

 

“Controfase” de Spellbound Contemporary Ballet

Coreografia: Mauro Astolfi / Intèrprets: Mario Laterza, Giovanni La Rocca / Música: Nils Frahm, Garth Knox & Agnes VestermanG.

 

Chapters of Little Prince” de Norrdans

Nova creació a càrrec de Tina Tarpgaard. Estrena!

Coreografia: Tina Tarpgaard /Música: Daniel Nelson / Intèrprets: Tomáš Červinka, Anna Jirmanova, Hanna Nussbaumer, Jonas Örknér

——————————————————————————————————————————————————————–

ACTIVITATS PARAL·LELES

>> DV. 20/11

Videoprojeccions dels treballs de les companyies, després de la funció, al hall del teatre. Amb Estrella Damm.

>> DS. 21/11

L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui post-funció amb les companyies.

 


Deixa la teva opinió