CAT -- CAST
Dancing_partners
Dansa contemporània

Preu funció: 15,50

Durada: 70 min

NOV// Dancing Partners 2 Company Chameleon + Thomas Noone Dance + Norrdans + Spellbound Contemporary Ballet ->20, 21 novembre Dv i Ds 20.30h

Programa compartit. Quatre peces diferents de quatre companyies de dansa europees que participen a la segona edició de Dancing Partners, un projecte d’intercanvi artístic internacional.

Dinàmiques, electrizants i de molta qualitat, aixi sòn les quatre companyies que formen el programa internacional Dancing Partners. L’anglesa Company Chameleon, la suèca Norrdans, la italiana Spellbound i la catalana, i promotora de l’experiència, Thomas Noone Dance porten a escena quatre peces curtes que reflecteixen per què són avui en dia sinònim de qualitat i entreteniment. Totes elles es caracteritzen per una dansa molt rigorosa, tècnica però fluïda alhora, sorprenent pels seus recursos corporals, atlètiques i molt dinàmiques.

Dancing Partners neix de la voluntat d’oferir a tot tipus de públic peces de dansa de primer nivell però molt accessibles quant a llenguatge i posada en escena. El resultat és una vetllada variada i excitant en la qual prendre el pols d’alguns dels punts escènics més calents d’Europa.

Detall del programa:

“Until the end” de Thomas Noone Dance ESTRENA

Una paraula dita, pronunciada sense pensar on acaba. Quines en són les conseqüències? Un petit gest, es multiplica i pren pes, convertint-se en una massa de moviment, en un caos de cosssos. Quina és la primera decisió, el primer pas? I on arribarà? Cap a on volem anar? Podem seguir fins al final?

Direcció i coreografia: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Javier G. Arozena, Alba Barral, Jeronimo Forteza / Música: Miguel Marin (Árbol).

“Hands Down” de Company Chamaleon

És la tercera part d’una triologia de peces per a carrer, encàrrec de Greenwich & Docklands Festival Internacional y Dance Manchester.

Amb el disctintiu segell de moviment de Chamaleon, aquest poderós dúo basat en el contact mira com mostrem la nostra força i gestionem la nostra vulnerabilitat.

Coreografia: Anthony Missen / Intèrprets: Anthony Missen i Riccardo Meneghini.

“Small Crime ” de Spellbound Contemporary Ballet

Un “Small Crime” succeeix per casualitat i, per desgràcia, sovint necessita ésser emmascarat… El segon crim, que acostuma a arruïnar per complet les nostres vides, és conseqüència directa del primer… Succeeix quan una persona que ha estat rebutjada en un moment de la seva vida busca venjança i es nega a reconèixer a la persona que ocupava els seus pensaments.

Coreografia: Mauro Astolfi / Música: Jonny Greenwood i Nils Frahm / Intèrprets: Maria Cossu i Giovanni La Rocca.

“Controfase” de Spellbound Contemporary Ballet

Coreografia: Mauro Astolfi / Intèrprets: Mario Laterza, Giovanni La Rocca / Música: Nils Frahm, Garth Knox & Agnes VestermanG.

Chapters of Little Prince” de Norrdans

Nova creació a càrrec de Tina Tarpgaard. Estrena!

Coreografia: Tina Tarpgaard /Música: Daniel Nelson / Intèrprets: Tomáš Červinka, Anna Jirmanova, Hanna Nussbaumer, Jonas Örknér

——————————————————————————————————————————————————————–

ACTIVITATS PARAL·LELES

>> DV. 20/11

Videoprojeccions dels treballs de les companyies, després de la funció, al hall del teatre. Amb Estrella Damm.

>> DS. 21/11

L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui post-funció amb les companyies.

 


Comments are closed.