CAT -- CAST
Closer Thomas Noone Dance dansa contemporània
dansa contemporània

Preu funció: 15,50

Durada: 60 min

DES // CLOSER Cia. Thomas Noone Dance ->8 i 9 desembre Dv i Ds 20.30h

Preestrena!

Nova creació de Thomas Noone Dance, Premi Ciutat de Barcelona, amb elements gestuals i recursos de clown que busca aproximar la dansa i el circ. La peça indaga en les relacions del ser individual amb el col·lectiu. Com d’aprop podem estar d’algú? Quant mostrem de nosaltres mateixos? Fins a quin punt ens coneixem?

Quina acció ens trairà i quan ens traïm a nosaltres mateixos? Una peça per a sis intèrprets que aniran teixint una xarxa de relacions a través d’una dansa molt expressiva i acrobàtica.

 

FITXA ARTÍSTICA

Director i coreògraf: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Alba Barral, Javier G. Arozena, Jeronimo Forteza, Eleonora Tirabassi, Gemma Güell i Pierfrancesco Porrelli / Producció i comunicació: Sara Esteller / Cap tècnic: Jimmy Strom / Disseny d’imatge: Eusebio López.

Amb la col·laboració de: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell; Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; SAT! Teatre de Barcelona; Le Flic, Turín; Festival Mirabilia, Fossano. Companyia associada al Pavillion Dance South West, Bournemouth, durant el periode de creació de Closer.

————————————————————————————————————————————————————————-

ACTIVITATS PARAL·LELES

>> Divendres 8 de desembre

L’ Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia després de la funció conduït per Recomana.cat.


Comments are closed.