CAT -- CAST
barrisendansaweb
dansa comunitària

Preu funció: 7€

Durada: 75 min

FUNCIÓ SOLIDÀRIA BARRIS EN DANSA 2017 Pies para qué los quiero - Iliacán Companyia de Dansa ->28 abril 20:30

FUNCIÓ SOLIDÀRIA PER AJUDAR ALS REFUGIATS

Barris en dansa és un projecte comunitari, en què persones de diversos barris de Barcelona, de totes les edats i condicions, participen en la realització d’un espectacle de dansa contemporània i en són els intèrprets. A cadascun d’aquests barris, sota la direcció d’Álvaro de la Peña, es construeix una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que tenen lloc de setembre a desembre i que acaba amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle que es representa durant els mesos de gener i febrer de 2017.

La peça resultant d’enguany, Pies para qué los quiero, és un espectacle de dansa contemporània interpretat per veïns i veïnes dels barris de les Corts, Trinitat Nova i el Guinardó. El títol, una frase extreta dels diaris de Frida Kahlo, ens serveix per acostar-nos al que representa el projecte: una exclamació de pura vitalitat que fem nostra. Una invitació a compartir idees, emocions i suggeriments; en definitiva, a compartir un tros de vida.

Tot i que l’edició anual del programa ja s’ha acabat, els ballarins d’aquesta edició han decidit tirar endavant un nou espectacle amb finalitats solidàries per ajudar als refugiats. Així doncs, els diners recaptats en aquesta funció aniran a parar a la ONG Himaya.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Álvaro de la Peña / Ajudanta de direcció: Cristina Roca /Intèrprets: veïns i veïnes dels barris de les Corts, Trinitat Nova i el Guinardó / Cap tècnic: Carles Borràs / Regidors: Javier Pérez, Carme Piñeiro i Olga Miralles / Fotografia: Tristán Pérez-Martín / Vídeo: Martí Mira / Disseny gràfic: Aida de Febrer / Producció: La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques / Amb la col·laboració de Districte de Les Corts, Centre Cívic Guinardó, el Districte del Guinardó, el Casal Font d’en Fargues, la Casa de l’Aigua, la Taula Oberta de Trinitat Nova, l’Ateneu Popular de Nou Barris, el Districte de Nou Barris, el Teatre Joventut i el Mercat de les Flors / Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

.


Deixa la teva opinió