CAT -- CAST
ALIANSAT

ALIANSAT

El projecte ALIANSAT neix l’abril del 2015 amb la celebració del Festival Dansat. Tal com el seu propi nom indica, aquest projecte és una aliança de creadors del món de la dansa i N54 PRODUCCIONS com a gestors del SAT! per tal de crear sinèrgies, corrents, intercanvis i complicitats que afavoreixin la creació i la difusió de la dansa, consolidar una relació directa i transversal amb el públic assistent i aficionat i també per enriquir les activitats de dansa ja programades al SAT! de manera regular.

 

Les primeres companyies implicades en el projecte (ALIANSAT 2015-16) foren Thomas Noone Dance, Increpación Danza, Cobos Mika, Kulbik, La Veronal i Roberto Olivan. Companyies de prestigi internacionial i consolidades a casa nostra que durant dos anys han format part de la programació del teatre.

 

L’any 2017 el projecte es renova i es vincula amb set noves companyies que podríem qualificar de “noves generacions” de la dansa: Vero Cendoya;  Roser López Espinosa;  Los Moñekos;  Múcab Dans;  Iron Skulls;  Guy Nader i Maria Campos i Colectivo Lamajara. Ja tenen un important  recorregut professional individual i col·lectiu, però són la renovació dels creadors amb molts anys d’experiència del nostre país. I això ho fem perquè volem continuar lluitant i promocionant  la dansa unint forces amb el sector.